Sony Reparatie

Spiegelreflex camera’s | Lenzen | Videocamera’s | Audio apparatuur | Beamers

Reparatie aanmelden

Sony reparatie

Wij repareren zowel high-end (Sony Professional) als consumenten producten van SONY op vakkundige manier met de juiste onderdelen. Op iedere reparatie krijgt u vanzelfsprekend garantie.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten SONY producten: digitale spiegelreflex camera’s, lenzen, videocamera’s, cybershot camera’s, camcorders, luidsprekers, versterkers, koptelefoons, microfoons, beamers en meer.

U kunt uw apparaat naar ons versturen of zelf langsbrengen bij ons Service Center.

Vakkundig. Garantie. Prijs/Kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek.

Reparatie aanmelden

Sony camera, videocamera en lens reparatie

 • Sony camera reparatie: zowel (professionele) DSLR spiegelreflex camera’s van Sony (Alpha) als compact- en systeemcamera’s (zoals bijvoorbeeld de Sony Cybershot reeks).
 • Sony lens reparatie: reparatie van lenzen zowel passend op DSLR spiegelreflex camera’s als op (Sony Pro) camcorders.
 • Sony videocamera en camcorder reparatie: Zowel de high-end modellen voor professioneel gebruik (handheld en shoulder) en broadcasting doeleinden (o.a. Sony HXR, PXW, PDW en NEX series) als de consumenten camcorders.

Staat uw Sony product er niet bij? Neem even contact op, vaak kunnen we alsnog iets voor u betekenen.

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Sony reparatie van bijna alle soorten producten

Sony is wel in elk segment vertegenwoordigd en in ieder huis is wel een Sony product te vinden. Zoveel toestellen, dan gaat er helaas ook wel eens iets stuk of het werkt niet meer zoals u verwacht. Naast val- en stootschade bij Sony camera’s en lenzen, waardoor bijvoorbeeld het LCD-scherm moet worden vervangen, kan ook de memorycard houder beschadigd raken. Ook bedieningsknoppen, displays en complete printen kunnen indien nodig worden door ons worden vervangen. Een defect hoeft helemaal niet het einde van uw apparaat te betekenen, in veel gevallen kan het prima worden hersteld.

Of het nu om audio- video, personal audio of een ander Sony product gaat, na een goed uitgevoerde reparatie met de juiste onderdelen zal uw apparaat weer net zo goed werken als toen het nieuw was.

De redenen om uw apparaat te laten repareren? Vermijd grote uitgaven door steeds nieuw te moeten kopen maar laat het herstellen. Bovendien is reparatie vele malen beter voor het milieu dan nieuw kopen. Tot slot zijn sommige apparaten gewoonweg van hoogstaande kwaliteit, niet alles wordt nog steeds van dezelfde kwaliteit gefabriceerd.

Wij beschikken over alle benodigde kennis, onderdelen en ervaring om de reparatie van uw Sony tot een succes te maken. Wij zijn meesters in ons vak, bij ons krijgt u op uw reparatie dan ook gewoon garantie.

Vrijblijvende informatie omtrent reparatie mogelijkheden

Sony audio reparatie (receivers, versterkers, microfoons en soundbars)

 • Sony ontvanger, versterker, tuner en radio reparatie en receivers (Sony ST, DAR, STR, DN, DH, DE, XTR en andere series).
 • Sony DVD, CD en Blueray spelers.
 • Sony soundbar reparatie en (bluetooth) speaker: ook apparaten inclusief subwoofer en als onderdeel van een compleet Sony sound (cinema) systeem.
 • Sony koptelefoon reparatie: zowel consumenten koptelefoons als high-end apparatuur (o.a. Sony WH en MDR series) met noise cancelling.
 • Sony microfoon reparatie: alle soorten Sony microfoons (zowel consument als Sony Pro). Onder andere Sony richtmicrofoons, shotgun microfoons, studio microfoons en stereomicrofoons. Onder andere Sony C en ECM series.
 • Sony audio en voice recorder reparatie (o.a. PCM en ICD serie)

Sony beamer reparatie

 • Sony beamer en projector reparatie (onder andere VPL series)
 • Sony LCD en LED (smart)televisie reparatie
Sony Professional videocamera

Sony reparatie met garantie

Iedereen kent wel het merk Sony. Als op een na grootste fabrikant ter wereld van consumenten-electronica wel logisch natuurlijk. Sony staat voor een enorm aanbod aan diverse producten. Dat begon al in 1947 toen in Tokio, Japan Masaru Ibuka zijn radioreparatiebedrijfje begon, later samen met compagnon Akio Morita. Akio Morita was de creatiefste van de twee en bedacht de naam Sony.

De transistor was kort daarvoor uitgevonden en hun droom was een draagbare radio te fabriceren. In In 1955 verscheen dan de Sony TR55 als eerste Japanse transistorradio. Er zou nog veel volgen en het zou vanzelfsprekend niet bij enkel radio blijven, Sony was ook op televisiegebied reeds haar tijd ver vooruit en bracht 2 jaar later in 1960 reeds een portable TV uit.

In de loop van de jaren zestig volgde er kleurentelevisie en een breed scala aan geluidsapparatuur zoals tape-recorders, tuner-versterkers ofwel receivers, speakerboxen enzovoort. Eigenlijk te veel om op te noemen, je kunt beter afvragen wat maakt Sony eigenlijk niet?

In de jaren 80 bracht Sony samen met Philips de compact-disk op de markt, wat een doorslaand succes bleek en verder doorontwikkeld werd naar DVD en Blu-Ray (spelers), later kwamen hier ook bijvoorbeeld laptops bij (Sony VAIO reeks).

Reparatie Aanmelden

Hoe werkt het?

*Stuur uw batterij/accu/netsnoer en eventueel lens mee.

Customer Order Form

Enter information about your order using the form below.
Voor- en achternaam:
E-mail:
Op dit e-mailadres ontvangt u het ordernummer en verdere instructies.
Aanvullende informatie::
Telefoon nummer:
Straatnaam en nr.:
Postcode:
Plaats:
Merk:
Model:
Omschrijf duidelijk het defect:
Ik stuur mee:
Aan reparatie vooraf:
Euro (indien wel prijsopgave):
Na reparatie:

Let op: nadat u op ‘reparatie aanmelden’ heeft geklikt ontvangt u een e-mail bericht met uw ordernummer en verdere instructies (kijk ook in de spam-email).