Reparatie aanmelden

Sigma lens reparatie

Sigma lens kapot?

Wij zijn experts op het gebied van Sigma lenzen. Heeft u uw lens laten vallen, gestoten of is er water in geslopen? Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. In dergelijke gevallen is het goed om te weten dat u kunt rekenen op onze deskundige reparatieservice. Zo kunt u binnen no-time weer genieten van uw favoriete objectief.

U kunt uw lens zelf langsbrengen bij ons Service Center of versturen.

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Laat uw Sigma lens vakkundig herstellen

Uw lens is het waard.

Sigma lens

Sigma reparatie

Bij demontage van lenzen blijkt al direct hoe de constructie ervan is, dat kan namelijk per merk enorm verschillen. Objectieven die slecht of op een goedkope wijze geconstrueerd zijn zullen ook niet eenvoudig te repareren zijn. De consequentie is dat de bezitter van de camera lens ofwel voor hoge reparatiekosten komt te staan of nog erger, genoodzaakt is tot aanschaf over te gaan van een geheel nieuw objectief.

Daar hoeft u bij Sigma objectieven geen zorgen over te hebben. Tot in lengte van jaren kunnen wij, mede door onze uitstekende relatie met de fabrikant, uw Sigma objectief weer subliem herstellen.

Reparatie aanmelden

Veel verschillende soorten lenzen

Sigma, menig vak- of vrijetijdsfotograaf wordt al enthousiast bij het zien van deze naam en dat is niet verwonderlijk ook. Het merk Sigma staat voor een ongekend grote reeks aan (zoom)objectieven: van ultragroothoek tot supertele en bovendien van een zeer hoge kwaliteit.

Het bedrijf werd in 1961 gestart door Michihiro Yamaki in Fukushima, Japan. In ruim een halve eeuw tijd heeft Sigma een uitstekende reputatie op het gebied van lenzen weten op te bouwen. Een leuk feit: Sigma is de grootste onafhankelijke objectieven-fabrikant ter wereld. Bovendien is het bedrijf nog steeds binnen de Yamaki familie.

Een Sigma lens op uw digitale spiegelreflex camera (DSLR)

Steeds vaker wordt er een losse DSLR body aangeschaft om deze vervolgens te combineren met een Sigma objectief. Vanwaar die keuze om te kiezen voor een ander merk dan de body?

Wel, behalve de bijzonder gunstige prijs/kwaliteit verhouding, speelt voorts mee dat Sigma al bijna zestig jaar objectieven maakt voor de grote merken spiegelreflexcamera’s zoals Sony, Canon, Nikon en Pentax. Belangrijk is ook dat Sigma als TIPA-award winnaar geen nieuwkomertje is in de markt. Bovendien kan ze haar kwaliteit garanderen doordat het gehele productie proces in-house in Aizu plaatsvindt. Van het slijpen van de lenzen tot assemblage en van het gieten van de kunststofdelen tot het fabriceren van schroeven en andere kleine onderdelen: alles gebeurt in de high-tech fabriek te Aizu.

Reparatie Aanmelden

Hoe werkt het?

*Stuur uw batterij/accu/netsnoer en eventueel lens mee.

Customer Order Form

Enter information about your order using the form below.
Voor- en achternaam:
E-mail:
Op dit e-mailadres ontvangt u het ordernummer en verdere instructies.
Aanvullende informatie::
Telefoon nummer:
Straatnaam en nr.:
Postcode:
Plaats:
Merk:
Model:
Omschrijf duidelijk het defect:
Ik stuur mee:
Aan reparatie vooraf:
Euro (indien wel prijsopgave):
Na reparatie:

Let op: nadat u op ‘reparatie aanmelden’ heeft geklikt ontvangt u een e-mail bericht met uw ordernummer en verdere instructies (kijk ook in de spam-email).