Panasonic reparatie

Camera’s | Videocamera’s | Beamers | Audio-apparatuur | Televisies

reparatie aanmelden

Panasonic reparatie

Als reparateurs kennen wij Panasonic als een echt kwaliteitsmerk. Door degelijke constructie en hoge kwaliteit van de elektronische componenten zijn de toestellen vrijwel altijd het repareren waard. Een defect hoeft daarom beslist niet het einde van uw apparaat te betekenen aangezien het meestal prima kan worden hersteld. Of het nu om een video- of fotocamera, audioapparaat, televisie of zelfs magnetron of broodbakmachine: na een goed uitgevoerde reparatie met originele Panasonic onderdelen zal uw toestel weer net zo goed werken als toen het nieuw was.

Door de jaren heen zijn er talloze Panasonic producten verschenen, meest bekend zijn wel de video- en fotocamera’s, LED en LCD TV’s en de audio-apparatuur. In de professionele sector (Panasonic Professional) is het merk bekend van haar topkwaliteit videocamera’s voor onder andere broadcasting. De camera’s zijn zeer geliefd bij televisie-producenten en filmmakers. Het merk Technics kennen we natuurlijk van de geweldig goede high-end platenspelers.

U kunt uw Panasonic product naar ons versturen of zelf langsbrengen bij ons Service Center.

Ik heb een defecte Panasonic:

Camera
Videocamera
Audio apparaat
Beamer of projector
Televisie

Panasonic is de merknaam van Matsushita, in 1918 opgericht door Konosuke Matsushita en uitgegroeid tot de grootste producent van elektronica ter wereld. Oorspronkelijk was het bedrijf fabrikant van lampen onder de merknaam National (net als Philips trouwens waarmee Matsushita in 1952 begon samen te werken). Behalve onder de merknaam Panasonic worden er ook producten op de markt gebracht onder de merken Sanyo (dit merk werd in 2010 volledig overgenomen door Matsushita) en het eigen merk Technics.

Panasonic reparatie

In slechts 4 stappen weer genieten van uw aankoop.

Reparatie aanmelden
Panasonic Lumix GH5
  • Panasonic Lumix compactcamera reparatie: alle compactcamera’s van Panasonic (onder andere de DMC-, DC-, FZ2000, FZ1000, TZ95, LX100, TZ2000, TZ90, TZ80, TZ70, FZ300, LX15, TZ95, FT30, TZ270, FT7, FT30, SZ10 en alle andere series). Een hoogwaardige Panasonic compactcamera kunt u altijd overal mee naar toe nemen want vaak past de camera moeiteloos in uw zak. Dankzij de eenvoudige bediening en de hoge kwaliteit sensor zijn het erg veelzijdige toestellen die zeker het repareren waard zijn.

Panasonic camera reparatie

  • Panasonic Lumix (S/G) systeemcamera reparatie: alle typen systeemcamera’s van Panasonic (onder andere de DMC-, DC-, GH5, G7, G9, GH4, G90, S1, GX880, GX9, G80, GX8, GX80, GF7, S1 en alle andere series). De systeemcamera’s (mirrorless) bevatten geen interne spiegel en hebben daarom ook geen optische zoeker. Vaak beschikken de camera’s wel over een elektronische zoeker die realtime kan weergeven wat de sensor registreert. De Lumix systeemcamera’s zijn de ideale combinatie daar waar het gaat om gebruiksgemak, efficiëntie en beeldkwaliteit.
  • Panasonic spiegelreflex camera reparatie: alle typen DSLR camera’s van Panasonic. Hoewel Panasonic niet all-in is gegaan op de productie van digitale spiegelreflex camera’s maar juist vooral compact- en systeemcamera’s is gaan produceren zijn er nog wel aantal spiegelreflex modellen in omloop, onder andere de Panasonic Lumix DMC L1.
Hoe werkt de reparatieprocedure?

Panasonic videocamera reparatie

  • Panasonic videocamera en camcorder reparatie: alle typen videocamera’s en camcorders van Panasonic, ook de meest recente 4K en Full-HD uitvoeringen (onder andere de HC-, HDC- en AG- series met onder andere de modellen VXF1, VX1, VXF990, VX980, V800, W580, V380, V180, V500, V770, V80, X1000, HS300, DX1, SD1 SX5, SD5, SD7, SD9, HS9, SD100, HS100, HS300, HDC-SD300, TM300, HS200, SD200, HS700, TM700, SD700, SD600, SDT750, HS900, TM900, SD900, WA10, SD66 en alle andere series. De camcorders van Panasonic zijn kwalitatief erg goed en zeer geschikt voor alledaags gebruik. De camera’s zijn vrij compact, er kan op deze manier goed mee gefilmd worden bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een verjaardag. Dankzij de hoge beeldkwaliteit en de uitgebreide optische zoom mogelijkheden is het het zeker waard uw Panasonic videocamera te laten repareren.
  • Panasonic Professional videocamera reparatie: bijna alle typen videocamera’s uit de Professional series (ook 4K, HD en broadcasting camera’s/Pro-AV) en video-toebehoren van Panasonic. Onder andere de HC-, AJ-, AG-, en AU- series met onder andere de modellen DVX100, DVX200, AC90, HMC81, DVC30, DVX100, HVX200, AC30, AC160, EVA1, AC130, HPX250, HMC41 en meer. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent de reparatie van de Panasonic Professional series.
Hoe werkt de reparatieprocedure?

Panasonic soundbar, stereo reparatie en meer

Reparatie van vrijwel alle typen Panasonic hifi en audio apparatuur: stereo sets, soundbars, microfoons, koptelefoons, versterkers, home cinema sets, losse speakers, subwoofers, docking stations, midi-sets en meer. Onder andere SC-HTB170EGK, SC-BFT800, SC-BTT105, SC-PM250, SC-UX100, SC-PMX4, SC-PMX100, SC-HTB520, SC-HTB688, SC-HTB680, SA-PM04 en meer.

Gun uw oren prachtig en indrukwekkend geluid door uw Panasonic audio product vakkundig te laten herstellen. Goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Audio apparatuur zoals soundbars, losse speakers en subwoofers kunnen vaak jaren mee omdat het niet is gelinkt aan een specifiek medium zoals de CD of de DVD. Panasonic biedt kwalitatieve geluidssystemen aan met een vaak elegante en eenvoudige bediening. De speakers zorgen voor een helder geluid wat uw televisie ervaring naar een hoger niveau kan tillen.

Hoe werkt de reparatieprocedure?

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Panasonic beamer en projector reparatie

Reparatie van vrijwel alle soorten Panasonic beamers en projectors (te herkennen aan onder andere de PT- series met daarachter een typenummer zoals AE, AT, D, L, M, VW of VX). Zowel de (draagbare) LCD beamers als de LED beamers en de DLP (Digital Light Processing) beamers. Onder andere de volgende typenummers kunt u bij ons ter reparatie aanbieden: PT-RW330, pt-vw340, PT-AE2000, PT-AE100, PT-AX200, PT-AX100, PT-AE2000, PT-AE3000, PT-AE4000, PT-AE6000, PT-D4000, PT-DW640EK, PT-D7500E, PT-AX100E, PT-D7, PT-AE200E, PT-AE100E, PT-AE300E, PT-AE500E, PT-AT6000E, PT-D4000, PT-F200NTE, PT-L757E, PT-L702E, PT-M1085E, PT-P1SDE, pt-vw340z, PT-VW350, PT-VX400E en meer.

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Vrijwel alle soorten beamers en projectoren van Panasonic zijn het waard om gerepareerd te worden. De build quality van de apparatuur is hoog door de gebruikte materialen en onderdelen. Bovendien zijn de apparaten doorgaans erg betrouwbaar en vrijwel onderhoudsvrij. Tot slot is de beeldkwaliteit- en helderheid erg hoog ten opzichte van de concurrentie. Dit alles, in combinatie met de vrij hoge aanschafprijs van een nieuwe beamer of projector, maakt het het daadwerkelijk waard om de projector te laten herstellen.

Hoe werkt de reparatieprocedure?

Panasonic LED, LCD en OLED TV reparatie

Reparatie van vrijwel alle typen Panasonic LED, OLED en LCD TV’s. Of u nu een smart-tv, 4K of HD TV heeft van Panasonic: wij kunnen hem herstellen. De televisies van Panasonic zijn te herkennen aan het typenummer, dat begint steeds met TX-, TH-. Daarachter staat de schermgrootte en vervolgens een aantal identifiers die het soort televisie typeren.

Panasonic biedt in haar TV segment haarscherpe beeldkwaliteit en een mooie en hoogwaardige afwerking van de behuizing. Veel TV’s komen met uitgebreide opties zoals verschillende beeld- en geluidsmodi, ingebouwde speakers voor een echte cinema ervaring, 3D mogelijkheden en snelle processoren voor de beeldverversing.

Panasonic televisie

Een nieuwe televisie kopen is vaak een flinke investering. En dat terwijl uw huidige Panasonic wellicht prima gerepareerd kan worden. Bespaar uzelf opnieuw hoge aanschafkosten en haal het maximale uit uw huidige televisie. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Hoe werkt de reparatieprocedure?

Reparatie Aanmelden

Hoe werkt het?

*Stuur uw batterij/accu/netsnoer en eventueel lens mee.

Customer Order Form

Enter information about your order using the form below.
Voor- en achternaam:
E-mail:
Op dit e-mailadres ontvangt u het ordernummer en verdere instructies.
Aanvullende informatie::
Telefoon nummer:
Straatnaam en nr.:
Postcode:
Plaats:
Merk:
Model:
Omschrijf duidelijk het defect:
Ik stuur mee:
Aan reparatie vooraf:
Euro (indien wel prijsopgave):
Na reparatie:

Let op: nadat u op ‘reparatie aanmelden’ heeft geklikt ontvangt u een e-mail bericht met uw ordernummer en verdere instructies (kijk ook in de spam-email).