Waarden
Recensies
Historie

Recensies

Het grootste gedeelte van onderstaande recensies zijn achtergelaten door klanten op ons Marktplaats account waar we een groot aantal onafhankelijke beoordelingen hebben, allen 5/5 sterren. Een aantal andere recensies zijn persoonlijk bij ons binnen gekomen per e-mail.

Tijdje terug gebeld om mijn sigma 15-30 te laten repareren. Via de telefoon vriendelijke geholpen en ze namen de tijd om het probleem aan te horen. Lens opgestuurd en binnen een week weer terug! Als extra hebben ze de ring voor te wisselen tussen af en m opnieuw afgesteld zonder extra kosten te berekenen. Top bedrijf met een zeer goede service!

Bedankt heren, de volgende keer ga ik jullie zeker weer bellen!

Mike, Marktplaats.nl

Ooit eens een Nikon objectief (de zoom macro) met een bekend probleem, het zwakke diafragma. Dat is dan ook het enige probleem… Maar goed, een lamel was dubbelgeklapt wat bij Nikon een enorme reparatie is, dat deden zij er “even tussendoor” (volgens mij is dat hun standaard, de klant snel helpen) en voor enkel de uren want het diafragma is gewoon gerepareerd en meteen schoongemaakt en gesmeerd (dat laatste moet je zelf nooit doen!) En daarna was het weer perfect.

Verder ook fenomenaal met dia-projectoren… Ja ze bestaan nog… Kortom ik ben altijd blij met ze!

Martin S, Marktplaats.nl

Dank voor de reparatie, hij voelt weer als nieuw. Ik hoor de focus motor weer zoals deze was toen ik hem kocht en hij lijkt ook die snelheid weer te hebben.
Dit was het meer dan waard!

HB, E-mail bericht

Ik ben vorige week bij Corona Beeldtechniek in Almere geweest voor de reparatie van mijn navigatie van mijn Volvo XC90. Ik verwachtte er weinig van aangezien ik eerst bij een ander reparatiebedrijf was geweest waar zij mij vertelden dat dit niet te repareren viel omdat het te ingewikkeld was. Tot mijn verbazing zeiden ze hier dat het geen enkel probleem was om dit te repareren.

In no-time was het gefixed en kon ik mijn stratenboek weer opbergen. Topservice! Mannen bedankt!

Ferry, Marktplaats.nl

Ik heb mijn videocamera laten repareren, nergens was dit meer mogelijk alleen bij dit bedrijf. Ik heb keurig vooraf een prijsopgave gekregen en de camera is voor een nette prijs gerepareerd, ik ben zeer tevreden.

Personeel is zeer vakkundig en vriendelijk.

Blumax, Marktplaats.nl

Ik ben nog steeds tevreden over het door U geleverde werk waarbij U de schimmel verwijderde uit een catadioptrisch zoomobjectief.

RN, E-mail bericht

De navigatie van mijn Volvo v70 (rti) had het begeven. Na een kort telefonisch onderhoud met de firma corona met hen een afspraak gemaakt om het loopwerk met laserunit te vervangen. E.e.a. heeft vandaag plaatsgevonden. De unit was binnen een uur vervangen. Een groot compliment voor de vriendelijke, uiterst deskundige en snelle manier van werken. Gratis ontving ik nog een paar praktische tips en ik kan weer optimaal gebruik maken van mijn navigatiesysteem.

Wat betreft verhouding prijs – kwaliteit: top!

GB, Marktplaats.nl

Heb er mijn cameralens laten repareren, snel klaar en lens werkt weer als van ouds, lijkt me ook een goed adres voor gebruikte artikelen/producten.

Peter, Marktplaats.nl

Zojuist geweest bij Corona Beeldtechniek in Almere. Ik had een dag geleden een mail gestuurd om telefonisch contact te hebben over een probleem met mijn rti navigatie van mijn Volvo s60. Ik kon de volgende dag terecht al voor de reparatie. De vriendelijke meneer die mij heeft geholpen heeft alles uit elkaar gehaald en kon direct al zien dat het apparaat (helaas) al een keer was geopend. Hij vertelde mij ook dat de poging tot herstel niet professioneel was gegaan. Maar uiteindelijk heeft hij het loopwerk vervangen omdat hij niet vertrouwde.

In elkaar gezet en werkte als een zonnetje. Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Deze vriendelijke meneer heeft zelfs het apparaat weer ingebouwd in mijn auto. Wat mij betreft een echte aanrader.

Niz, Marktplaats.nl

Historie

Neem contact op

Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Stel geheel vrijblijvend uw vragen omtrent reparatie mogelijkheden.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL-ADRES *

  TELEFOON NR.

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?