Reparatie aanmelden

Marantz reparatie

U kunt bij ons terecht voor alle soorten Marantz apparatuur. Of het nu de nieuwste versterker betreft van de high end lijn of een wat oudere (vintage) versterker: wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van van hetgeen uw apparatuur u te bieden heeft. Marantz is ondanks, of misschien wel juist dóór de diverse overnames, kwalitatief altijd toonaangevend gebleven en nog altijd een begrip in de HiFi-wereld op het gebied van versterkers. Niet in de laatste plaats ook de degelijkheid van de apparatuur van dit merk maakt het steeds de moeite waard om het te herstellen bij een defect.

Reparatie van onder andere Marantz AV, SR , PM, CD , UD, NA, MCR, Melody, Pearl, Stereo, Consolette, receivers en overige typen versterkers.

U kunt uw Marantz product naar ons opsturen of zelf langsbrengen bij ons Service Center.

Laat uw Marantz vakkundig herstellen

Uw oren zijn het waard.

Reparatie aanmelden

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Marantz: topmerk met roerige geschiedenis

Marantz is een HiFi-topmerk met een roerige geschiedenis. Opgericht door naamgever Saul Marantz in 1953 (Long Island, New York) maakte het merk als snel furore door een reeks toonaangevende HiFi versterkers. Deze versterkers werden voornamelijk door Saul Marantz zelf ontworpen, later werkte hij ook samen met Richard Sequerra aan het ontwerp van een met buizen uitgeruste FM-tuner, de Marantz 10B, met een ingebouwde oscilloscoopbuis. Vanzelfsprekend heden ten dage nog altijd een gewild collectors item.

Mede doordat de productie van deze fraaie tuner hoge kosten meebracht en de inmiddels sterk opgekomen concurrentie kwam het bedrijf in financiële nood. Dit resulteerde in de verkoop van Marantz aan Superscope welke gedurende de daaropvolgende jaren diverse topmodellen introduceerde. Dit wekte kennelijk ook interesse van Philips op, met tot gevolg een overname van het bedrijf door Philips begin jaren 80. Ook Philips zette de productie de komende jaren voort, zij het dat de fabricage niet langer in de Verenigde Staten plaats vond maar grotendeels in Europa en Japan. De laatste overname was die door Marantz Japan in 2001, waarna deze fuseerde met Denon. Ook Boston Acoustics werd nadien opgenomen in deze fusie.

Reparatie Aanmelden

Hoe werkt het?

*Stuur uw batterij/accu/netsnoer en eventueel lens mee.

Customer Order Form

Enter information about your order using the form below.
Voor- en achternaam:
E-mail:
Op dit e-mailadres ontvangt u het ordernummer en verdere instructies.
Aanvullende informatie::
Telefoon nummer:
Straatnaam en nr.:
Postcode:
Plaats:
Merk:
Model:
Omschrijf duidelijk het defect:
Ik stuur mee:
Aan reparatie vooraf:
Euro (indien wel prijsopgave):
Na reparatie:

Let op: nadat u op ‘reparatie aanmelden’ heeft geklikt ontvangt u een e-mail bericht met uw ordernummer en verdere instructies (kijk ook in de spam-email).