Luidspreker Reparatie

KRK | AKG | HarmanKardon | Bowers & Wilkins | JBL | Philips | Denon | JVC | Loewe | Rotel | Sony | Technics | Panasonic | Canton | Pioneer | Sangean en meer

Reparatie aanmelden

Luidspreker reparatie

Wij repareren speakers van onder andere de volgende merken: JBL, AKG, Panasonic, Denon, Rotel, Boston Acoustics, Artsound, Sony, Loewe, Technics, KRK, Pioneer, Kenwood, JVC, Marantz, Bowers & Wilkins en Classe. Heeft u een ander merk luidspreker? In veel gevallen kunnen we u ook hiermee helpen.

U kunt uw apparaat naar ons versturen of zelf langsbrengen bij ons Service Center.

Vakkundig. Garantie. Prijs/Kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek.

Reparatie aanmelden

Luidspreker kapot?

Stelt u zich eens voor. U heeft een mooie opstelling van uw luidsprekers, uiteraard zonder frontbescherming ervoor, zodat het geluid u ongehinderd tegemoet kan komen. Maar… dan gebeurt het opeens. Er komt visite en uw kleine neefje van 3 jaar loopt, door de mooie cirkels aangetrokken, op een speakerbox af en steekt pardoes een vingertje door de conus! Groot is de schrik als u het gapende gat in de conus ziet… Tja, een ongelukje kan gebeuren, niet waar? Gelukkig kunnen wij het voor u oplossen.

Ook reparatie van draadloze Bluetooth speakers

Vervanging van conus of spreekspoel, revisie van scheidingsfilters, montage van kwaliteitsterminals, vervanging van het luidsprekerdoek, het kan allemaal. Ook voor de reparatie van draadloze Bluetooth speakers van bijvoorbeeld JBL, Harman Kardon of Bowers & Wilkins bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor vragen en overige informatie omtrent de mogelijkheden met betrekking tot de reparatie van luidsprekers kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. U kunt zonder afspraak langskomen met uw luidsprekers of u kunt kiezen voor verzending of onze landelijke afhaalservice.

Wij hebben de juiste materialen, kennis en ervaring in huis om uw speakers perfect te reviseren.

 

Wat kan er stuk gaan in een luidspreker?

En niet de ongelukjes alleen. Ook wanneer een speaker al wat ouder is en de foam rand om de papieren conus door vertering aan het afbrokkelen is, kan deze uitstekend vervangen worden.

Zelfs de gehele conus vervangen is mogelijk. Mocht de voice-coil (oftewel spreekspoel) doorgebrand zijn dan kunnen we die meestal ook vervangen. Kortom, een of meer defecte luidsprekers betekent zeker niet altijd het einde van uw speakerbox(en).

Verder kunnen bij de wat oudere speakers de condensatoren in het scheidingsfilter verlopen zijn, vervanging hiervan door moderne exemplaren welke speciaal voor HiFi doeleinden zijn ontworpen geeft vaak een aanzienlijke kwaliteitsverbetering van het geluid van uw geluidsboxen. Zijn de terminals oftewel aansluitklemmen aan de achterzijden van de speakerbox na jaren vervuild of misschien zelfs gecorrodeerd? Dan wordt de overgangsweerstand hoger, dit resulteert in vermogensverlies. Vroeger werden de kabels vooral vastgezet met een enkel schroefje, moderne terminals en speakerpluggen zijn vaak verguld om minimale overgangsweerstand te bieden voor het beste geluid.

 

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Reparatie Aanmelden

Hoe werkt het?

*Stuur uw batterij/accu/netsnoer en eventueel lens mee.

Customer Order Form

Enter information about your order using the form below.
Voor- en achternaam:
E-mail:
Op dit e-mailadres ontvangt u het ordernummer en verdere instructies.
Aanvullende informatie::
Telefoon nummer:
Straatnaam en nr.:
Postcode:
Plaats:
Merk:
Model:
Omschrijf duidelijk het defect:
Ik stuur mee:
Aan reparatie vooraf:
Euro (indien wel prijsopgave):
Na reparatie:

Let op: nadat u op ‘reparatie aanmelden’ heeft geklikt ontvangt u een e-mail bericht met uw ordernummer en verdere instructies (kijk ook in de spam-email).