BEZOEKADRES ALMERE

Neem vrijblijvend contact op

Wij repareren in principe ieder product van de op onze website vermelde merken. Heeft u een merk dat niet op de merkenpagina staat neemt u dan eerst contact op, vaak kunnen wij uw product toch repareren.

Dat is niet vooraf te bepalen. U ontvangt van ons vooraf (meestal via e-mail) een prijsopgave voor de reparatiekosten. Hiervoor dient het toestel eerst onderzocht te worden. Zonder het product onderzocht te hebben kunnen wij geen prijsopgave geven.

Dat hangt af van de drukte en of er eventueel onderdelen voor uw reparatie moeten worden besteld. Wanneer u een product bij ons aanbiedt kunt u informeren naar de op dat moment geschatte wachttijd, hoewel dit altijd onder voorbehoud is.

Wilt u een reparatie naar ons opsturen of langsbrengen? Dan kunt u uw reparatie aanmelden via de volgende link: reparatie aanmelden. U ontvangt dan een e-mail met een ordernummer en kunt  uw reparatie online volgen.

Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wellicht kunt u een antwoord op uw vraag vinden in de Veelgestelde Vragen.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL-ADRES *

  TELEFOON NR.

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?