Alpine Reparatie

Reparatie van ALLE Alpine producten

Reparatie aanmelden

Alpine auto audio reparatie

Hoewel hedendaagse elektronica steeds bedrijfszekerder wordt, blijven service- en reparatiemogelijkheden toch belangrijk, niet in het minst omdat het hier toch vaak om kostbare apparatuur gaat die, indien onverhoopt een storing optreedt, uitstekend te herstellen is.

Daar hoeft u zich bij Alpine car audio- en entertainment geen zorgen om te maken. Wij hebben ruime ervaring met het herstellen van deze (en diverse andere merken auto elektronica) apparatuur. Mocht er dus iets mis zijn met uw autoradio, GPS systeem, digitale cockpit, headunit, versterker, luidsprekers of andersoortig Alpine product dan kunnen wij het prima voor u herstellen.

U kunt uw Alpine apparatuur naar ons opsturen of langsbrengen bij ons Service Center.

Ook ingebouwde Alpine apparatuur

Wij kunnen naast de reparatie van universele apparatuur ook voorzien in de reparatie van uw ingebouwde Alpine apparatuur. Zo vindt u Alpine onder andere in Audi, BMW, Citroen, Fiat, Iveco, Jeep, KIA, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Seat, Skoda, Smart, Toyota en Volkswagen auto’s.

Geniet weer van prachtig geluid in uw auto

Laat uw ///// Alpine apparatuur professioneel herstellen.

Reparatie aanmelden

Alpine auto radio reparatie

Opgericht in 1967 door Alps-Motorola en onder de naam Alpine actief sinds 1978 nadat Alps tevens het aandelenpakket van Motorola had verworven.

Aan het horen van de naam zou je het niet direct afleiden maar Alpine is een Japans merk dat reeds decennia vooral bekend is vanwege de door hen gefabriceerde elektronische apparatuur voor in de auto. En niet alleen onder het eigen merk Alpine maar zeer zeker ook als OEM merk voor grote automerken als Aston Martin, BMW, Honda, Audi, Dodge en diverse anderen.

Het feit dat diverse grote autofabrikanten voor Alpine kiezen zegt ook iets over de hoge kwaliteit.

Vakkennis. Garantie. Prijs/kwaliteit.

Dat zijn de redenen waarom men kiest voor Corona Beeldtechniek. Ervaar zelf het gemak van onze reparatieservice.

Reparatie aanmelden

Reparatie Aanmelden

Hoe werkt het?

*Stuur uw batterij/accu/netsnoer en eventueel lens mee.

Voor- en achternaam:
E-mail:

Op dit e-mailadres ontvangt u het ordernummer en verdere instructies.

Onderstaand veld mag u leeg laten.:
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga akkoord

Let op: nadat u op ‘reparatie aanmelden’ heeft geklikt ontvangt u een e-mail bericht met uw ordernummer en verdere instructies (kijk ook in de spam-email).